news

Így lehet neked is bomba alakod a nyárra! Tanácsok Sabirától!

April 04, 2016 TeeAmo csapat

Sabirát pár kérdéssel bombáztuk, hogy mi is megtudhassuk mi bomba alakjának titka:) Talán nem árulunk el nagy titkot, hogy TeeAmo az egyik pillére életmódjának. Olvassátok el miért választotta a teát, és milyen hatást ért el vele. Sok hasznos tanácsot küldd nektek, hogy nyáron mindenki a legjobb formáját hozza! 

Miért választottad a TeeAmo teát?
A sport mellett nagyon fontosnak tartom az egészséges életmódot. A teák szerelmese és gyűjtője vagyok, de tudom, hogy méregtelenítéshez nem elég egy egyszerű zöld tea. Az interneten kerestem hatásos herba teákat, de egyik sem volt szimpatikus. Aztán a barátnőm, aki már megcsinálta a Teeamo kúrát, ajánlotta nekem, mert neki nagyon hatásos volt. Valóban szebb volt a bőre, a haja és közérzetén is azt láttam, hogy sokkal jobb. Egyből meg is rendeltem és kipróbáltam. Most járok a 4. hétnél és nagyon kitisztult a bőröm, jobb az emésztésem, laposabb a hasam és az edzésnél is sokkal jobb az erőnlétem. Jól érzem magam a bőrömben anélkül, hogy kávét innék reggelente és sokkal aktívabbak a mindennapjaim is. Nem gondoltam volna, hogy egy teával ilyen hatást érek el, szóval nagyon kellemes csalódás volt.

Tartasz valami speciális diétát?

Az én diétám, hogy soha nem eszem cukrot.
Sem sütemény, sem csokoládé. Nasinak aszalt gyümölcsöket, mogyorót, szárított banánt szoktam csipegetni.
Fehérjedús étrendem van, de eszem szénhidrátot is ha épp megkívánom.
3 liter vizet iszom a Teeamo tea mellett.
Naponta 4x étkezem, de inkább könnyebb ételeket. Az új mániám, hogy köretnek mindig olíva olajban sült répát csinálok. Próbáljátok ki ti is!?

Említetted, hogy fontos neked a sport. Mióta sportolsz? 

Pár hónapja elég aktívan elkezdtem edzeni. Változtatni akartam az életemen és úgy gondoltam ebbe a testmozgás is beletartozik. Régen mindig valami kifogást találtam, hogy miért ne menjek. Egyszer a kedvem volt rossz, aztán jaj én egyedül nem merek, jaj ez, jaj az. Tényleg mindent kitaláltam magamnak. Sajnos be kellett látnom, hogy nem csak az edzésnél, de az életemben folyamatosan csak a kifogásokat kerestem. Ezért egyik reggel felkeltem és eldöntöttem, hogy ennek vége. Edzés, tisztítókúra tavasszal, egészséges ételek, no alkohol és cigaretta és új életfelfogás. Fogyni is szerettem volna kicsit. 2 hónap edzés után láttam, hogy ide több kell. Ekkor kezdtem el a Teeamo tisztítókúrát, mert szerintem a teával való fogyás a legtermészetesebb. Viszont edzeni is kell mellette. Egyszerűen anélkül nem lesznek izmaid és formád. Tudom, hogy sokat dolgoznak az emberek és sok a nyűg, de pont emiatt is megéri a sport, mert levezeted a feszültséget. Igen, az edzés baromi kemény, nagyon fárasztó és fájdalmas. Sokkal összeszedettebb lesz a gondolkodásod, nem leszel mindig fáradt, önbizalmat ad, megismered és átléped a határaidat. Most már számos okot tudok mondani azért, hogy miért kell edzeni járni. Ahogy az életben sem, így a testeddel sem lesz az, hogy az öledbe pottyan a szerencse és hirtelen jó alakod lesz. Tenni kell érte és csinálni kell. Igyátok a Teeamo teát és mozogjatok is! Én Crossfit, Kettlebell, Box és funkcionális edzésekre járok. Teljes testet átmozgatja és szuper érzés, hogy megcsináltad. Senki nem fog kiröhögni, mert nem tudod. Engem sem röhögtek ki, mert béna és gyenge voltam. Hozzáteszem most sem vagyok a legjobb. Vannak nekem is rosszabb napjaim, de nem állok meg. Edzem és jól akarok lenni, ezért jól is vagyok, mert teszek érte, hogy jobban legyek! Te is tegyél magadért!