GyIK

Gyakran ismételt kérdések:)

Mi a MilkAmo?

A MilkAmo egy tejserkentő tea keverék, ami az első pohár után segítséget nyújt a tejtermelésben így nincsen idegeskedés a növekedési ugrás miatt. Az összetevők: citromfű, édeskömény, ánizs, csipkebogyó, görögszénamag, kaporlevél, kecskerutafű, koriandermag.    

Miért más a TeeAmo tea?                                                                                               Mert összetevőit szakemberek szüretelték és szárították, így a legmagasabb, legtisztább és legfrissebb minőségben kerül bele a bögrédbe! Nem mellesleg nagyon finom az íze:) 2015 Novembere óta élvezitek a TeeAmo teát!

Hogy készítsd el?
Reggel és este egy evőkanál (1,5-2gramm) keveréket rakj bele egy pohárba, öntsd le forró vízzel hagyd 2-3 percig ázni, és már ihatod is! Az íze méz és citrom nélkül is finom, de ha szeretnéd ízesítheted kedvedre!

Van-e mellékhatása?
Mivel ez egy magyar gyógynövényekből összeállított keverék ezért mellékhatása nincs. Nincs benne semmi más "csak" a tiszta és finom levelek. Nincs benne semmi amivel manipulálnánk a hatását.

Milyen gyógynövények vannak benne?
Aranyvessző, mezei zsurló, csalánlevél, feketebodza virág, akác virág. Az arányok a mi titkunk marad :)

Egy zacskó elég a két hetes kúrához?                                                                               Igen! Egy zacskóban 28 adag teának megfelelő teafű van, ez két hétre elég reggel és esti fogyasztás esetén! 

Lehet-e inni terhesség szoptatás alatt?                                                                            Sajnos nem ajánljuk, terhesen a vízhajtó tulajdonsága miatt nem ajánlott. Szoptatás alatt pedig a hatóanyagok átmennek a tejbe. Viszont a szoptatás abba hagyása után mindenképpen ajánljuk! 

Külföldről is lehet rendelni?                                                                                             Igen! Kérünk a Paypalon keresztül fizesd ki rendelésed összegét, mert utánvéttel nem tudunk külföldre szállítani. Az utalás is megoldaható, de ilyen esetben emailben tudjuk elküldeni a swift és a bic kódot, emaitt kicsit hosszadalmasabb folyamat. Emiatt ajánljuk a Paypalt! 

Nem kaptam meg a csomagom ilyenkor mi a teendő?                                                Ez eddig nem nagyon volt jellemző, hogy mi nem küldtük el. A futár céggel tudjátok ilyenkor felvenni a kapcsolatot. Persze nekünk is üzenjetek, és próbáljuk meggyorsítani a folyamatot!