news

Diétás Muffin reggelire!

July 13, 2016 TeeAmo csapat

A reggeli a nap legfontosabb étkezése! Fontos, hogy minél előbb reggelizzetek, hogy beinduljanak az anyagcsere folyamatok! Idd meg reggel fini TeeAmo teádat, és mellé vagy utána fogyaszd el ezt a diétás kókuszos muffint, ami a vércukorszintedet sem dobja az egekbe, így később nem leszel farkas éhes! És a legjobb, hogy bűnőzés mentes édesség!

Szeretnénk majd heti rendszereséggel megoszatni veletek, egészséges recepteket! Hiszen nem csak a laposhas és az álomalak a célünk hanem, hogy egészségesen éljünk minél tovább! Mi nem ígérünk 10-20 kiló fogyást két hét alatt! Az a célunk, hogy a szervezeted egészségesebb legyen és utána jó kedvűen tudd betartani diétád, hiszen az eredmények még több motívációt adnak, hogy folytasd és elérd céljaid!  Azon vagyunk, hogy a legjobb teát tudjuk küldeni a poharadba! Ezért magyar növényeket használunk, ráadásul amiket tudunk, amik már teremnek mind idei gyógynövények. Egy kis manufakturába készül a TeeAmo tea így egyedülálló a piacon! Mint keverék, és minőség terén is! És azt tudtátok, hogy teljesen vegyszermentes a környezet ahol szedik, termesztik a  gyógynövényeket nekünk?

Mindenre figyelünk mégha ez sok munkánkba is kerül! Hiszen minket ti motiváltok, minden üzenet amit írtok, hogy sikeresen zártátok a kúrát nekünk is ad egy visszajelzést, hogy tényleg jó amit csinálunk! Bocsi ha kicsit hosszú lett :) Itt a recept! 

Hozzávalók 2 személyre:

15 dkg kókuszliszt (kávédarálón ledarálva kókuszreszelék)
1 evőkanál őrölt mandula
1-2 evőkanál nyírfacukor, vagy eritrit
1/2 tk. sütőpor
3 tojás
2 evőkanál olvasztott ghí, vagy vaj, vagy oliva olaj
1/2 tk. vaníliaörlemény, vagy eszencia

Előmelegítem a sütőt 180 fokra.
A tojásokat felverem, amíg a fehérje és sárgája egyneművé válik, belecsúrgatom az olvasztott ghít vagy kókuszzsírt, aztán keverem habverővel, ha kicsit felhabosodik, akkor jó, kicsit krémes az állaga.
Összekeverem a kókuszlisztet a nyírfacukor/eritrit, őrölt mandula, vanília, és sütőporral, aztán gyors mozdulattal összekeverem a száraz alapanyagokat a folyékony alapanyagokkal. A kizsírozott muffinformába, vagy szilikonos muffinformába öntöm a masszát egyenletesen elosztva.

Sütöm kb. 15 percig készre 180 fokon előmelegítve.

Forrás:receptlap